Contact

Over ons


Een hecht en vrolijk team

De medewerkers van Dick Gilles Jachtbouw vormen samen een hecht en vrolijk team, die elkaar blindelings kunnen vinden. Ieder voor zich heeft een uitgesproken voorkeur voor een specifiek materiaal, maar geen van allen schrikt van een nieuwe uitdaging. De bevlogenheid, het streven naar doelmatigheid en oog voor detail – van ontwerp tot afwerking – van Dick Gilles zit in ieders DNA.

Dick Gilles (1961)

Naamgever, eigenaar, ondernemer, zeiler, bootsman, uitvinder, stuurman, jachtbouwer… Dick is het allemaal. Een gedreven man, gepokt en gemazeld door de zeevaart en leven op het water, die door zijn team (inclusief zijn vrouw) en klanten op handen wordt gedragen. Voor hem is “niets te moeilijk of onmogelijk”, want hij heeft een oplossing of bedenkt er een. Al zijn ervaringen komen tot leven in het bijzondere, zelfvoorzienende woonzeilschip, de Powerhouse Boat.

Partners

Op de werf in Middenmeer is het een komen en gaan van de partners. Wie bij kan dragen aan de verwezenlijking van de droom van Dick Gilles en zijn vrouw Mirjam is er van harte welkom. Dat geldt wel heel speciaal voor de mensen van New Electric Marine, de joint venture voor de mariene elektrificatie, maar evenzeer voor de specialisten die de software ontwikkelen of de gebruikers van de Plastic Whale en de onverwoestbare tenders van Tideman.

De innovatie

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Industrieweg 23c
1775 PV Middenmeer
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram