Contact

Uniek concept

Zeilen en energieneutraal wonen, tot in de verste uithoeken van onze planeet. De gebroeders Langenberg tekenden voor het ontwerp.

AANDRIJVING & TECHNIEK

Het schip is een uitgekiende combinatie van conventionele technieken en de laatste innovaties. Zonnepanelen en windmolens wekken de stroom op.

De 6-cilinder Perkins diesel (225 pk) is gekoppeld aan twee elektromotoren van 55 kW elk. Uiteraard een hybride opstelling voor zowel diesel als elektrische aandrijving. De (16) lithiumbatterijen zijn in eigen beheer ontwikkeld en laden in 2 à 3 uur op voor 2 tot 3 weken stroomvoorziening. De zonnepanelen op het dak komen ook uit de eigen koker. Ze zijn flexibel en beloopbaar. Er wordt gewerkt aan een drie-fasen grid, zodat ook walstroom gebruikt kan worden.
Lees meer over het concept.

COMFORTABEL WONEN

Wonen op een schip is wonen in directe relatie met de natuur. Je beleeft je omgeving direct en intens, welk uitzicht je ook hebt. Mede hierdoor zijn we ons ervan bewust dat alles wat je aan boord brengt er ook ooit weer vanaf moet en dat water, energie en gezonde lucht niet eindeloos voorradig zijn. Op de Powerhouse Boat is onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Minimalistisch wonen in een efficiënte en effectieve leefomgeving, zonder overbodige spullen en ballast.
Lees meer over confortabel wonen

EEN ZEEWAARDIG ZEILJACHT

De Powerhouse Boat is geschikt voor een relatief grote bemanning, want het moet met een gezin bewoond kunnen worden. Mede dankzij de vaste ballast is het schip koersvast en heeft gemakkelijke bewegingen tijdens hoge zeegang. De kiel is een stuk langer, met een aansluitend roer, waardoor het schip onder een kleine helling. Ook onder ruwe weersomstandigheden kunnen warme maaltijden makkelijk bereid worden.
Ja, ik wil graag een bezichtiging plannen

Sfeer proeven

“Laat mij maar lekker gaan …”

Lees het artikel in jachtbouw Nederland

Download
Voorbeeld artikelen

Plan een bezichtiging

Contact

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Industrieweg 23c
1775 PV Middenmeer
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram